Federer triumferer i Dubai efter nyt flot comeback

Allerede ved Australian Open viste Roger Federer prøver på sit store spil, inden han blev stoppet af en fremragende Rafael Nadal.

Og i denne uge i Dubai har 32-årige Federer understreget, at han har ambitioner om at levere bedre resultater i 2014 end i det skuffende 2013.

Sidste år blev det bare til en mindre titel i Halle. Nu har han allerede vundet en større sejr i år ved den stærkt besatte ATP-turnering i Dubai.

I semifinalen leverede han et stort comeback mod selveste Novak Djokovic, da han vendte 0-1 i sæt til 2-1. I lørdagens finale brugte han samme opskrift mod tjekken Tomas Berdych.

Sidstnævnte bragte sig på vinderkurs ved at vinde første sæt med 6-3, men schweizeren bragte kampen ud i det afgørende sæt efter 6-4 i andet sæt.

I tredje sæt var et enkelt servegennembrud igen nok til at finde en afgørelse. Federer vandt 6-3. Det var Roger Federers 78. titel i karrieren. Og det var hans sjette turneringstriumf ved Dubai Open.

Federers præstation lover godt forud for de kommende store hardcourt-turneringer i USA. Marts byder således på de såkaldte Masters 1000-turneringer i Indian Wells og Miami.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip