Felix Smith: Min far har været et stort forbillede

Den populære vært har altid et glad smil på læben, og for tiden er det smil ekstra stort, for Felix Smith skal være far igen. Han har i forvejen sønnen Theodor på 5 ½ år med kæresten Marie, og denne gang håber værten, at de kan nyde processen lidt mere end sidst, de skulle være forældre:

- Min kæreste har en lille baby i maven lige nu, og dét kan gøre mig glad! Det er seks år siden sidst, og vi kan i langt højere grad nyde det denne gang. Vi ved, hvad vi går ind til, og er sikre på, det hele nok skal gå, siger Felix Smith.

Hun har netop spillet advokat i ’Arvingerne’, og på privatfronten er retfærdighed også vigtig for Kirsten Lehfeldt, som du kan læse om på familiejournal.dk

Far er den bedste

Når det kommer til opdragelse af ungerne skeler Felix Smith en hel del til sin far, er det efterhånden gået op for ham:

- Efter, jeg er blevet far, kan jeg se, at min egen far har været et stort forbillede for mig. Ikke ved at forklare, diktere eller stille krav om, hvilken retning, jeg skulle vælge i livet, men ved at gå foran med et godt eksempel. Børn hører ikke efter. De ser.

Ole Thestrup har ikke altid været lige stolt af sig selv, se hvorfor på familiejournal.dk

Og når det kommer til at kigge efter, hvad far gør, så kan Felix´s børn kigge på en far, der efterhånden føler, han har ret godt styr på tingene, og dét er han egentlig ret stolt af:

- Det største øjeblik har helt klart været at blive voksen. Selv om det selvfølgelig ikke knytter sig til et enkelt øjeblik, men snarere er en flere år lang proces. Jeg synes, jeg har klaret det ganske godt og er blevet tilpas ansvarsbevidst. Og det er jeg stolt af.

Af redaktionen, redigering Mette Skøtt, familiejournal.dk, Aller Media.

Dagens Gossip