Fem anholdt efter gruppevoldtægt i Indien

Politiet i Mumbai anholdte søndag yderligere to mænd, der er mistænkt efter en brutal gruppevoldtægt af en fotograf i den indiske storby, oplyser myndighederne.

- Vores kriminalpoliti har anholdt den sidste af de fem mistænkte i sagen. Han er fra New Delhi, siger en talsmand for politiet.

Gruppen er sigtet for at have voldtaget kvinden, der er i begyndelsen af 20'erne, torsdag aften, da hun tog billeder i byens finansdistrikt sammen med en mandlig kollega.

Sagen har vakt international opsigt og minder om en lignende sag fra december sidste år i hovedstaden, New Delhi, hvor en gruppevoldtægt vakte vrede over hele landet.

- Vi har foretaget i alt fem anholdelser, siger politiets talsmand, Satyanarayan Choudhary, til nyhedsbureauet AFP.

Kvinden, der er i begyndelsen af 20'erne, blev voldtaget ved en forladt tekstilfabrik i Lower Parel, som er et tidligere industrikvarter, der nu er et af byens hurtigst voksende kvarterer for luksuslejligheder, indkøbscentre og barer.

- Pigen og hendes kollega fotograferede ude om aftenen. Mændene antastede dem og spurgte hende, om hun havde tilladelse til at fotografere. Derefter blev kvinden voldtaget, siger en politikommissær om overfaldet.

Kvinden er indlagt på Mumbais Jaslok Hospital, hvor hun bliver behandlet for mange kvæstelser. Kvindens kollega blev bundet af voldtægtsmændene.

Siden voldtægten i New Delhi sidste år, hvor det unge voldtægtsoffer efterfølgende døde af sine kvæstelser, har voldtægter af indiske kvinder og turister været i fokus i landets massemedier.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip