Fem comebacks i Olsens landsholdstrup

Nicklas Bendtner har ikke spillet for landsholdet siden 14. november sidste år, hvor han scorede mod Tyrkiet i en venskabskamp i Istanbul. Men måske vender han nu tilbage til Morten Olsens trup, der udtages mandag middag.

Landstræneren har i hvert fald varslet, at der er fem spillere, der gør comeback efter skader af kortere eller længere varighed, når Morten Olsen udtager størstedelen af sin trup til VM-kvalifikationskampene mod Malta og Armenien på udebane fredag den 6. og tirsdag den 10. september. Den tænkepause på et halvt års varighed, som DBU tildelte Bendtner den 4. marts i forbindelse med dennes spirituskørsel, vil være overstået få dage forinden.

Det vil dog ikke være en Nicklas Bendtner i kampform, landstræneren får tilbage i den rød/hvide dragt, hvis han vælger at udtage angriberen. Nicklas Bendtner var i foråret udlånt fra Arsenal til Juventus, hvor danskeren ikke fik mange spilleminutter, ligesom skader har forfulgt spilleren i den italienske klub.

Og Arsenal, der ejer Bendtner, ønsker ikke at bruge danskeren, nu hvor han er tilbage i London-klubben, men håber blot, at man kan afhænde angriberen, inden transfervinduet lukker om aftenen 2. september.

De 20 spillere fra mandagens trup bliver suppleret med ydeligere tre-fire spillere, inden truppen samles 2. september på Hotel Marienlyst i Helsingør, hvor landsholdstruppen træner indtil afrejsen til Malta torsdag den 5. september om formiddagen.

 

 

 

 

Dagens Gossip