Fem comebacks i Olsens landsholdstrup

Nicklas Bendtner har ikke spillet for landsholdet siden 14. november sidste år, hvor han scorede mod Tyrkiet i en venskabskamp i Istanbul. Men måske vender han nu tilbage til Morten Olsens trup, der udtages mandag middag.

Landstræneren har i hvert fald varslet, at der er fem spillere, der gør comeback efter skader af kortere eller længere varighed, når Morten Olsen udtager størstedelen af sin trup til VM-kvalifikationskampene mod Malta og Armenien på udebane fredag den 6. og tirsdag den 10. september. Den tænkepause på et halvt års varighed, som DBU tildelte Bendtner den 4. marts i forbindelse med dennes spirituskørsel, vil være overstået få dage forinden.

Det vil dog ikke være en Nicklas Bendtner i kampform, landstræneren får tilbage i den rød/hvide dragt, hvis han vælger at udtage angriberen. Nicklas Bendtner var i foråret udlånt fra Arsenal til Juventus, hvor danskeren ikke fik mange spilleminutter, ligesom skader har forfulgt spilleren i den italienske klub.

Og Arsenal, der ejer Bendtner, ønsker ikke at bruge danskeren, nu hvor han er tilbage i London-klubben, men håber blot, at man kan afhænde angriberen, inden transfervinduet lukker om aftenen 2. september.

De 20 spillere fra mandagens trup bliver suppleret med ydeligere tre-fire spillere, inden truppen samles 2. september på Hotel Marienlyst i Helsingør, hvor landsholdstruppen træner indtil afrejsen til Malta torsdag den 5. september om formiddagen.

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip