Fem danske kunstnere klar til Jelling Musikfestival

Jelling Musikfestival offentliggør nu fem danske kunstnere til årets festival.

Mads Langer

Mads Langer har både gjort sig nationalt og internationalt med numre som ”Fact-Fiction” og ”You´re Not Alone”, og ikke mindst tv udsendelsen Toppen Af Poppen, der for alvor åbnede danskernes øjne for hans store talent.

Barbara Moleko

Barbara Moleko er et spændende nyt dansk navn, der er i efteråret udsendte sit debutalbum, som blandt andet indeholdte singlerne ”Gå En Tur” og ”Dum For Dig”. Sangerinden kom ud til det store publikum, da hun med sit stærkt spillende band varmede op for L.O.C. på dennes turne i 2012, og de mange seer af det store MGP show for børn lørdag havde også fornøjelsen af at se hende optræde.

Shaka Loveless

Shaka Loveless har tidligere stået i baggrunden for kunstnere som Medina og The William Blakes, men i 2012 sprang han med stor succes ud som solist. Nummeret ”Tomgang” er et af 2012 helt store danske hits og det blev til to flotte awards til Shaka Loveless ved DMA 2012.

Chrstian Hjelm

"Årets Bedste Danske Album ” ved Gaffa Awards i november gik til Christian Hjelm - den danske sangskriver, der også kendes fra bandet Figurines. Christian Hjelm skriver medrivende og stærkt melodiske indiepop-sange, som han leverer med en stemme, der er helt unik i det danske musiklandskab.

Poul Krebs

De fire relativt nye solister får selskab af veteranen Poul Krebs, der høstede rosende anmeldelser for sin seneste udgivelse ’Magnolia Tales’ og altid er garant for en stor koncertoplevelse.

I januar tilføjede Jelling musikfestival Volbeat til et program, der med navne som Nephew, Rasmus Seebach og Magtens Korridorer, nu tæller nogle af de tungeste navne i nyere dansk rockhistorie.

Jelling Musikfestival løber af stablen den sidste weekend i maj.

Dagens Gossip