Fem fatale minutter forlænger Uniteds Swansea-kompleks

30/08/2015

Manchester United kan fortsat ikke få has på det walisiske Premier League-hold fra Swansea.

Søndag blev det til tre på stribe for Swansea, der vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson med 2-1. Denne gang blev det endnu en gang 2-1 på hjemmebane.

Og gentagelserne stod faktisk i kø. Ligesom i det seneste møde i Swansea førte Manchester United 1-0, inden Bafetimbi Gomis senere scorede sejrsmålet.

Swansea tog tydeligvis selvtilliden fra sidste sæsons opgør med sig til søndagens kamp.

Første halvleg var åben og afvekslende, men hjemmeholdet var en anelse mere produktiv, når det kom til at skabe store chancer.

Den største tilfaldt islændingen Gylfi Sigurdsson, der blev spillet helt fri i feltet efter et frispark. Men hans afslutning sneg sig lige akkurat forbi stolpen efter 25 minutter.

To minutter senere skulle målmand Sergio Romero have hjælp fra stolpen, da Bafetimbi Gomis afsluttede resolut.

Manchester United havde straks mere snert over angrebsspillet fra starten af anden halvleg.

Venstrebacken Luke Shaw brød igennem og serverede bolden til bageste stolpe, hvor spanieren Juan Mata fra klos hold kunne sparke 1-0-målet op i nettaget.

Kort efter havde Mata endda en god mulighed for at øge. Det lignede pludselig en kamp med United i kontrol. Men det ændrede fem gyldne Swansea-minutter på.

Først afsluttede André Ayew et perfekt kontraangreb ved at sætte hovedet på et indlæg, så stillingen var 1-1.

Og midt i anden halvleg blev det 2-1 ved Bafetimbi Gomis, der listede en afslutning ind under Sergio Romero. Den burde argentineren nok have snuppet.

Denne gang var André Ayew i oplæggerens rolle, og Gomis understregede sin glimrende målform ved at score sit fjerde mål i denne sæson.

Kort før tid følte Wayne Rooney sig snydt for et straffespark, men dommeren undlod at pege på pletten.

Få minutter senere måtte United notere sig sæsonens første nederlag. Klubben er noteret for syv point for fire kampe. Swansea har nu otte.