Fem tornadoer efterlader store ødelæggelser

Redningsfolk har brugt lørdagen på at undersøge skaderne, og ifølge øjenvidner minder de ramte områder om krigszoner. Lastbiler er vendt på hovedet og mange af husene er så ødelagte, at kun træskelettet er tilbage.

Nattens storm kostede mindst fem personer livet, heriblandt en mor og hendes spædbarn, mens flere personer er indlagt i kritisk tilstand. De omkomne blev alle fanget i stormen, mens de forsøgte at flygte fra den i biler, skriver NBCNews.com.

Ud over de fem omkomne er i alt er 104 personer blevet kvæstet, heraf fem kritisk, lyder meldingen fra hospitalerne i Oklahoma.

De lokale myndigheder anslår at 40.000 hjem fortsat er uden strøm. Derudover er en lufthavn i området blevet evakueret. Langs motorvejene er biler blevet forvandlet til vrag, og ambulancemandskabet har travlt, rapporterer CNN. Samtidig besværliggør en kraftig regn deres arbejde med at hjælpe tilskadekomne.

USAs nationale vejrtjeneste meddeler lørdag, at endnu en tornado har ramt byen Tulsa, 170 kilometer nordvest for Oklahoma City.

Dagens Gossip