Fem veje til at nå mandens hjerte

Ifølge Robert Manni, der er datingekspert og forfatter til en mandeguide til mænd, så bruger kvinder generelt for meget energi på at afkode, hvad det er mænd gerne vil have. Det forklarer han til kvindesitet Galtime.com.

Robert Manni mener, at vi komplicerer ting, der egentlig er ret simple. Men andre ord mener han, at langt de fleste mænd er ret simple, og at vi blot skal følge nogle få grundregler for at ramme lige i hjertekulen hos dem.

Tjek de værste komplimenter, mænd kan give til kvinder på Femina.dk

Her er hans fem bedste råd til at virke indtagende på en mand:

1) Mad og drikke

Mænd kan generelt godt lide at spise og drikke godt. Og en kvinde, der gerne vil servere det for ham, som han bedst kan lide, vil stort set altid få en særlig plads i hans hjerte. Så spørg direkte, eller forsøg at aflure, hvad han foretrækker, og server så det, når han kommer. Ganske enkelt.

2) Et rent og ryddeligt hjem

Det kan godt være, at mange mænd ikke har specielt høje standarder, når det kommer til deres eget hjem, men de kan faktisk bedst lide at komme hjem til en kvinde, som har et ryddeligt og rent hjem – og ikke mindst rent sengetøj og et stort, blødt rent håndklæde klar til dem.

3) God sex

Det kan ikke komme som en overraskelse, at mænd virkelig sætter pris på god sex. Sex fylder generelt meget i mænds liv, og en kvinde som tør give slip og nyde legen bliver virkelig værdsat. Hvis du finder ud af, hvad han godt kan lide, så hold ikke igen med det. Mænd er vanedyr og har ikke noget imod at blive udsat for deres favorit igen og igen.

4) Vis tålmodighed over for familie og venner

Ofte så kan der være visse familiemedlemmer og visse dele af vennekredsen, som er virkeligt svære at kapere. Men hav tålmodighed i starten, og prøv at undgå at kritisere dem foran ham. At kritisere hans venner og familie er som at kritisere en del af ham. Og selvfølgelig skal du ikke finde dig i alt, så med tiden kan du forhåbentlig få sat nogle grænser, men giv det tid, før du buser ud med dine frustrationer.

Sådan vil vi have, at mændene skal flirte med os, hvis vi skal scores. Se mere på Femina.dk

5) Tro på ham

Det kan godt være, at de fremtidsplaner og drømme, som dit nye bekendtskab i fortrolighed deler med dig, lyder fuldstændigt vanvittige i dine ører. Men din fornemste opgave er at lytte, respektere og bakke op.

Du skal tro på ham, og føler du ikke, at du kan det, så er han sikkert ikke noget for dig alligevel, og så er det bedre at give helt slip, frem for at forsøge at få ham til at opgive sine planer.

Du vil formentlig også gerne have, at ham, du skal være sammen med, er støttende omkring dine fremtidsdrømme, både de skøre og de mindre skøre af slagsen.

Lisbeth Madsen, NewsDesk Aller Media.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip