Ferguson: Beckham var blevet for stor for United

Torsdag udkommer Alex Fergusons selvbiografi, og den tidligere Manchester United-manager har meget på hjerte efter 27 år i en af verdens største fodboldklubber.

David Beckham fylder blandt andet en del sider i bogen. Englænderen med den fremragende sparketeknik spillede 12 år i klubben, inden han skiftede til Real Madrid.

Og bruddet med Beckham var uundgåeligt, fortæller Ferguson. Anledningen var den efterhånden berømte ophedede diskussion i omklædningsrummet, hvor Beckham blev ramt af en støvle i hovedet.

- David bandede og svovlede, og jeg gik hen imod ham og sparkede til en bunke fodboldstøvler. En af dem ramte ham lige over øjet. Han rejste sig og ville gå på mig, men holdkammeraterne fik ham til at sætte sig ned.

Selv om David Beckhams betydning på banen var stor for klubben, kunne Ferguson ikke beholde ham.

- Han er et ikon for alle børn i verden, og jeg kan godt lide ham. Han er en fantastisk type.

- Men David blev til sidst større end klubben og manageren. Du kan ikke have en spiller, der overtager omklædningsrummet. Det var dødsstødet for ham, siger Ferguson.

Han mener, at det begyndte at gå galt for den senere Los Angeles Galaxy-spiller, da Beckham begyndte at jagte berømmelse uden for banen.

- Det store problem var, at han blev forelsket i Victoria (Beckham, red.). Det ændrede alt, lyder det fra den 71-årige skotte.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip