Ferguson: Leicester kan vinde ligaen med forstærkninger

Leicester kan blive historiens mest overraskende vinder af Premier League.

I hvert fald hvis klubbens ejere er villige til at spæde til, så Leicester kan forstærke sig i vinterens transfervindue.

Det mener den legendariske eksmanager Alex Ferguson, der har vundet hele 13 Premier League-titler med Manchester United.

- De kan faktisk vinde Premier League, når de spiller så godt, som de gør for tiden.

- Lige nu kan de sætte det samme hold hver weekend, fordi de har begrænset spillermateriale, og fordi truppen spiller rigtig godt, siger Ferguson til den engelske avis The Daily Telegraph.

Men sæsonen i England er hård. Især for en lille klub som Leicester, mener Ferguson.

- Selv om Leicester er et hold med en fantastisk fart og energi, er spørgsmålet, hvor lang tid det kan holde. Har de ressourcerne til at fortsætte sæsonen igennem?

- For en klub, der historisk er så lille som Leicester, har de en udfordring. Spørgsmålet er, om holdet med deres nuværende trup kan holde hele sæsonen, siger Ferguson.

Han forsøger derfor at give Leicesters manager, Claudio Ranieri, et godt råd med på vejen.

- Hvis jeg var Ranieri, ville jeg bede om investeringer i januar, for det her er en stor mulighed for Leicester. Hvis han vil vinde ligaen, bør han tilføje spillere. Og jeg tror faktisk, de har en stor chance.

The Foxes, som Leicester også bliver kaldt, er to point foran Arsenal i toppen af Premier League, selv om der er spillet mere end en tredjedel af sæsonen.

Leicester har dog et hårdt juleprogram forude. Inden transfervinduet åbner, venter der kampe mod Chelsea, Everton, Liverpool og Manchester City.

Sidste sæson så det længe ud til, at Leicester ville rykke ud af Premier League. Holdet endte sæsonen som nummer 14 efter nogle gode måneder i slutningen af sæsonen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip