Ferguson: Lindegaard får sin medalje

Anders Lindegaard får noget at vise til børnebørnene fra sin mesterskabssæson i Manchester United 2012-13. Det står nu klart, efter Sir Alex Ferguson en gang for alle har fortalt, hvad han mener om medaljefordelingen til de spillere i truppen, der har siddet på bænken i løbet af sæsonen.

- De får deres medaljer. Reglerne er ændret nu. Man får et antal medaljer, og det er så op til en selv at fordele dem, siger Manchester-ikon og fodboldspillets mest berømte skotte til www.manutd.com.

Reglerne har tidligere dikteret, at en spiller skal have deltaget i 10 kampe i løbet af en sæson, for at være berettiget til en guldmedalje. Det antal er Anders Lindegaard et par kampe fra at have opnået. Men i år har de engelske arrangører ændret reglerne, så klubben får en stak medaljer (40 stk, red.), og så må de selv fordele dem.

- Jeg synes det er fair, for i Darren Fletchers tilfælde er det kun sygdom, der har forhindret ham i at få en medalje. Jeg er sikker på, at hvis han havde været til rådighed, så havde han siddet her med en medalje.

Det gælder også danske Lindegaard, der specifikt bliver nævnt af Ferguson i artiklen.

- Det er meget svært for en målmand at opnå de 10 spillede kampe, når førstekeeperen præsterer så godt, som David De Gea har gjort. Så jeg mener Anders Lindegaard også fortjener sin medalje. Vi fordeler medaljerne på den måde, vi synes er fair, siger den store chefideolog i Manchester United, Sir Alex Ferguson.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip