Ferguson melder klar til sommerindkøb

De engelske mestre fra Manchester United har umiddelbart ikke de samme økonomiske muskler som Manchester City eller Chelsea, men Alex Ferguson er dog overbevist om, at United sagtens kan være konkurrencedygtige i sommerens transfervindue. Den 71-årige manager har allerede identificeret de forstærkninger, som klubben skal hente. 

- Forhåbentlig kommer de spillere, vi bringer ind i klubben i det næste års tid, til at være af den kvalitet, vi har brug for. Vi har de seneste par måneder målrettet vores jagt på forstærkninger og har nu identificeret de spillere, som vi vil gå efter, skriver Ferguson i sin klumme i Inside United.

- Du er nødt til at se på strukturen i klubben på nuværende tidspunkt, hvad angår antallet af førsteholdspillere, som vi har på 23 år eller derunder. 

- David De Gea, Rafael, Phil Jones, Chris Smalling, Alex Buttner, Nick Powell, Tom Cleverley, Danny Welbeck, Shinji Kagawa og Chicharito er 24- år. Jonny Evans er 25 og Wayne Rooney peaker med 27. Ældre spillere som Ryan Giggs, Paul Scholes og Rio Ferdinand er på vej mod slutningen af ¿¿deres karriere, hvorimod vores yngre spillere skal være fundamentet for de næste fem eller seks år, slutter Ferguson.

Dagens Gossip