Ferie for alle: 100 personer skal testsmage flymad

Flymad behøver ikke at være kedelig. Det har Spies’ eget flyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia, besluttet at bevise i den kommende weekend, hvor omkring 100 besøgende på feriemessen Ferie for Alle i Herning inviteres til testsmagning af flymaden.

Selskabet serverer hvert år cirka to millioner måltider, der blandt andet består af økologisk pålæg samt rugbrød og boller fra Lagkagehuset.

Bliv ven med Dagens Ferie på Facebook - Klik her

På Spies’ stand har flyselskabet opbygget en mini-kabine, der består af de nye ergonomiske flystole, som installeres i seks nye A321-fly, som leveres inden for det næste år.

- Vores gæster på feriemessen vil bl.a. kunne nyde nye såkaldte RoyalMenuer, som kan tilkøbes på alle vores flyvninger fra Danmark. På bakkerne finder man en fireretters menu med bl.a. oksemørbrad i dijonsauce med flødekartofler eller torskefilet med hummersauce med svamperisotto. Måltiderne serveres på porcelænsservice, fortæller kommunikationschef Torben Andersen.

Ferie: En kvart million danskere foretrækker Grækenland

Ni ud af 10 Spies-gæster bestiller mad til flyrejsen. Når turen går hjem efter endt ferie, er det stadig platten med sild, dyrlægens natmad, frikadelle og godt rugbrød, der er det foretrukne måltid – suppleret med en øl og en snaps til. Platten bærer internt navnet Hanne Hansen – det mest danske navn til det mest danske måltid, som fortrinsvis serveres om sommeren.

- I de seneste år har vi fokuseret meget på at give vores gæster en god madoplevelse. Vi mener at have bevist, at flymad faktisk kan være ganske velsmagende og af høj kvalitet – også i 10.000 meters højde, hvor vi alle mister en del af vores smagssans, fortæller Peter Larsen, der er ansvarlig for al serveringen om bord på Thomas Cook Airlines Scandinavias fly.

Dagens Gossip