Ferie: Nyt servicekoncept til børn og børnefamilier

Hvordan bliver ferien på én og samme tid en succes for de mindste gæster og en afslappende og nydelsesfuld fornøjelse for de voksne?

Den udfordring har Falk Lauritsen Rejser besluttet sig for at tage op.

- Vi har ladet os inspirere af vores samarbejde med Legoland, og vi er stolte af resultatet, som vi glæder os til at udleve sammen med vores gæster i den kommende sæson, siger direktør Søren Falk Lauritsen.

Bliv ven med Dagens Ferie på Facebook - Klik her

I det nye servicekoncept er der fokus på vores små rejsende og oplevelser i børnehøjde under alle rejsens faser.

At rejse med børn er ofte forbundet med kompromiser og særlige hensyn, når det gælder oplevelser, udflugter, underholdning og restaurantbesøg. Det ved de fleste forældre.

Læs også: Luksussommerhuse udlejer bedre end aldrig før

Men nu lancerer Falk Lauritsen Rejser et helt nyt koncept, der skal gøre ferie-oplevelsen nemmere for de voksne, sjovere for børnene og markant bedre for hele familien.

Service for børn og deres familier

Falk Lauritsen Rejser og Legoland har i flere år haft et strategisk samarbejde baseret på fælles værdier om blandt andet læring gennem leg og oplevelser. Med Falk Lauritsen Rejser kan man tage på eventyr og opleve det meste af verden med flot natur og fantastiske bygningsværker, og i Legoland kan man opleve hele verden i børnehøjde og miniature-format.

- Gennem vores tilstedeværelse i parken har vi oplevet fantastisk gæsteservice, ikke mindst over for børn. Det har inspireret os til at have endnu mere fokus på børn og børnefamilier – deres behov og ønsker, fortæller Søren Falk Lauritsen.

Rejsebureau: Norge er ikke et dyrt land

Vægt på børnevenlige attraktioner og udflugter

Det nye koncept betyder, at der i samtlige af rejsens faser fra afrejse til hjemkomst sættes fokus på, at børn og deres forældre får en god og positiv oplevelse. Det gælder under flyrejsen, det gælder transport fra lufthavn til hotel, og det gælder informationsmødet og den løbende kontakt mellem gæster og rejseledere på rejsemålet under opholdet.

- Der vil blive lagt vægt på børnevenlige attraktioner og udflugter, som tilpasses børnene med henblik på en bedre helhedsoplevelse for hele familien, lover Søren Falk Lauritsen.

Rejselederne får særlig træning

- Vores udflugter vil blive tilpasset, så børnene i højere grad involveres, og så bliver vores rejseledere klædt ekstra godt på med forslag til restauranter, forlystelser og andre oplevelser som vil være spot on for børnefamilier, forklarer Søren Falk Lauritsen og fortsætter:

- Med udgangspunkt i de erfaringer, Legoland har med at give de mindste i familien en ekstraordinær oplevelse, har Falk Lauritsen Rejser skabt et servicekoncept i børnehøjde, som alle Falk Lauritsen Rejsers rejseledere bliver undervist i, inden sommerhøjsæsonen sætter ind. Familier der rejser med Falk Lauritsen Rejser til sommer vil opleve en positiv forskel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip