Ferien er slut: Sådan holder du gang i sexlysten

Sommer betyder kolde drinks, sol, bar hud, og for de fleste betyder det også mere lyst til sex. Men hvordan holder vi liv i lysten, når vi går ind i den mørkere og koldere tid?

Er det muligt at vedligeholde sommeramorinerne?

Skru op for romantikken med romantiske sexstillinger – læs hvordan på Q.dk.

- Vi kan ikke leve i længslen, efter vi skal på ferie igen, men vi kan vælge at bringe noget af vores ferie ind i hverdagen. Det er forskelligt fra par til par, hvad det er, der har gjort ferien og sommeren fantastisk, og derfor må man undersøge, hvad der var så godt ved det, og så prøve at bringe det ind i hverdagen, siger sexolog og parterapeut Katrine Berling.

Vi glemmer hinanden i hverdagen

Selv om de færreste af os har ferie hele sommeren igennem, vil sommeren for mange føles som et pusterum, mens efteråret for mange relateres til den grå dagligdag.

- Så snart hverdagen træder ind, har vi en tendens til at glemme hinanden og stresse rundt, og det skaber afstand. Derfor kan det være en idé at indføre kærestedage eller familiedage, hvor man spiser sammen, slukker computeren og får talt sammen. Det giver overskud – også til sex, siger Katrine Berling.

Se, hvordan I giver jeres sexliv et boost og får gang i lagnerne på Q.dk.

Analyser din ferie

Når vi husker tilbage på vores ferie, husker vi måske, at det var godt. Men det er ikke sikkert, at vi præcist husker, hvad det var, der gjorde ferien god.

Men ved at blive klogere på, hvad det var, der gjorde os glade, har vi bedre mulighed for at integrere de samme elementer i dagligdagen.

- Måske brugte I mere tid sammen, fik sovet, rørte mere ved hinanden eller spiste sammen. Vi har alle sammen nøglen til et bedre liv lige foran os, så det handler bare om at se på, hvad det er der bringer os glæde eller gør os mere livlige eller afslappede – og så få mere af det ind i hverdagen, siger Katrine Berling.

Gitte Holm, Q.dk, NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip