Ferieparadis ramt af chok: Mand mistænkt for at have parteret kæreste på luksushotel

En mørk sky har lagt sig over den populære badeby Celella i Spanien.

I byen, der ligger et halvt hundrede kilometer nordøst for Barcelona, fandt det lokale politi i weekenden det parterede lig af en svensk kvinde.

Den omkring 30-årige kvinde var taget til det spanske ferieparadis med sin kæreste - en omkring 10 år ældre mand - og sammen havde de indlogeret sig på firestjernede hotel Calella Palace.

Læs også: Tyr stanger mand ihjel under spansk festival

Ifølge  Expressen var de to svenskere, der virkede til at have et helt normalt kæresteforhold, taget på ferie til Spanien, men her er noget åbenbart gået helt galt.

Drabet er stadig forbundet med stor mystisk, men indtil videre arbejder det catalanske politi med en teori om, at kvinden blev slået ihjel på kæresteparrets hotelværelse.

Bagefter skulle morderen have skåret liget i småstykker, og kropsdelene placerede vedkommende i kuffert.

Den rullende kuffert blev herefter transporteret ud på gaden og forbi feriebyens række- og etagehuse.

Få hundrede meter væk fra hotellet forsøgte vedkommende at sætte ild kufferten og de plastikposer, der indeholdt resterne af den yngre svenske kvinde.

Men forsøge at få de fældende beviser til at gå op i røg var en dårlig idé, da naboer så røgen og tilkaldte politiet.

I et øde område fandt ordensmagten en flammende pose i en busk, og politiet har eftersigende stadig travlt med at gennemsøge området for flere kropsdele i poser.

Politiet har nu anholdt kvindens kæreste, der muligvis er blevet fanget på hotellets overvågningskameraer, da han forlod hobbyen med den rullende kuffert i hånden.

Den mistænkte mand skal i dag for retten.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip