Fernando Torres sender Schalke til tælling

23/10/2013

Chelseas angriber Fernando Torres har ofte været en udskældt herre. Men tirsdag aften viste spanieren i den grad sin betydning for det engelske storhold.

Torres scorede således de to første mål og var involveret i det tredje, da Chelsea på udebane slog Schalke 04 med 3-0 i Champions League.

Spanieren gav de engelske gæster en drømmestart, da han efter fem minutter havde placeret sig på det helt rigtige sted i forbindelse med et hjørnespark.

Frank Lampards hjørnespark blev snittet videre af Branislav Ivanovic, der snød to Schalke-forsvarere, og så kunne Fernando Torres gøre det til 1-0 med et hovedstød ved bageste stolpe.

Selv om Schalke-spillerne havde bolden meget, så kneb det med at skabe de store chancer.

20 minutter før slutfløjt udnyttede Torres så en hurtig omstilling til at score sit andet mål i kampen. Oscar lagde bolden perfekt af til spanieren, der snød Schalke-målmand Timo Hildebrand.

I slutfasen tiltrak Fernando Torres sig så meget opmærksomhed i Schalkes forsvar, at Eden Hazard i helt fri position kunne øge til 3-0.

I gruppe H's anden kamp spillede Steaua Bukarest og Basel 1-1 i Rumænien.

Chelsea topper gruppen med seks point på en bedre målscore end Schalke, der også har seks point. Basel har fire point på tredjepladsen, mens Steaua Bukarest indtager sidstepladsen med et enkelt point.