Festende fodboldsvensker skadet af glasbord på natklub

Skrevet af admin

10/05/2016

Dagens topnyheder

Den svenske midtbanespiller Albin Ekdal går glip af sæsonens sidste kamp for sin klub, Hamburger SV, efter at en episode på en natklub har efterladt ham med en flænge i ryggen. Det skriver svenske Aftonbladet.

Fodboldspillerens far beskriver episoden på natklubben som "alvorlig".

Klubben har ikke offentliggjort detaljer om skaden, men Lennart Ekdal, Albin Ekdals far, siger til Aftonbladet, at spilleren snublede og landede på et glasbord, hvor han skar sig i ryggen.

Den 26-årige svensker måtte efterfølgende behandles på et hospital natten til søndag.

- Det er åbenlyst alvorligt, når han er på hospitalet. Som jeg forstår det, er det ikke et lille sår, det er en stor flænge, siger Lennart Ekdal til Aftonbladet.

Den svenske midtbanedynamo skadede sin ankel i oktober, og det har holdt ham uden for banen det meste af sæsonen. Alligevel er Albin Ekdal efter alt at dømme en sikker mand i Sveriges landsholdstrup, der skal til sommerens EM i Frankrig.

Den svenske trup offentliggøres onsdag.

Hamburger SV møder lørdag Augsburg i sæsonens sidste kamp. Holdet er reddet fra nedrykning, selv om det kun ligger tre point over stregen.

Eintracht Frankfurt og Werder Bremen ligger nemlig begge under Hamburger SV, og de to klubber møder hinanden i en kamp om at redde livet i Bundesligaen.

Svenskerne skal i gruppespillet til EM op imod Irland, Belgien og Italien. De blågules første kamp er i Paris mod Irland 13. juni.

/ritzau/