Festersen sørger for sæsonens tredje OB-stik mod FCN

For tredje gang i denne sæson lykkedes det torsdag for OB at nedlægge FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Topscorer Rasmus Festersen blev med en scoring før pausen matchvinder i fynboernes 1-0-sejr.

Kasper Hjulmands unge FCN-talenter indledte klart bedst, men blev offer for fynsk kynisme og en udvisning til Pascal Gregor.

Umiddelbart før pausen modtog OB's Rasmus Festersen bolden et par meter inde i FCN's straffesparksfelt med ryggen til mål. Med tre nordsjællændere omkring sig drejede Festersen rundt og lagde bolden ind til 1-0.

Det var en fremragende soloaktion af den fynske topscorer, der også havde lidt held, da bolden snittede en FCN-spiller på sin vej og snød David Jensen i målet.

Skæbnen virkede hård ved Kasper Hjulmands talentfulde FCN-spillere, der kort forinden troede, at de havde bragt sig i front.

Emiliano Marcondes fremtvang et frispark, da han blev hevet omkuld af OB's Frederik Tingager uden for OB-feltet. Med et følt skud sendte han bolden i mål, men tre FCN-spillere stod i offside.

Hjemmeholdet havde generelt de største chancer, men lige dele uheld og manglende færdigheder kom til at koste.

Stanislav Lobotka fik i kampens indledning en foræring, da OB-profilen Ari Skulason trillede bolden lige hen til ham, men slovakken hamrede den på overliggeren.

Emiliano Marcondes havde også en hovedstødschance, hvor han i fri position burde have scoret, men headede forbi.

Senere forsøgte FCN-angriberen sig med et saksespark, men uheldigvis for hjemmeholdet ramte den OB's Frederik Tingager lige i panden.

I stedet for at få udbytte af de mange chancer, dummede midterforsvareren Pascal Gregor sig ti minutter efter pausen, da han bremsede OB i en kontra og fik rødt kort. Gregor fik sit andet gule kort, da han Anders Jacobsen i armen.

Med en spiller i overtal kørte OB uden de store problemer sæsonens 13. sejr hjem - tre af dem er kommet mod FCN med en samlet målscore på 9-2.

Sejren bringer fynboerne op på Superligaens sjetteplads med 43 point. FCN har 34 point på niendepladsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip