Fetterlein om kæreste: Fedt hun er anderledes

Skrevet af admin

14/01/2015
Tjekkiske piger, danske piger, malaysiske piger.Den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein har været der.Nu kan den 44-årige far til to så også tilføje en svensk pige til listen.Frederik Fetterlein har nemlig fået en ny kæreste, svenske Andrea. At det ikke er en dansk pige, han har gaflet, gør det kun endnu bedre, mener han.- Jeg synes, det er meget fedt at være sammen med en, der er lidt anderledes, siger Frederik Fetterlein.Hvad svenske piger helt præcist kan, som de danske ikke kan, vil realitystjernen ikke ud med. Men noget har den 25-årige Andrea skam at friste med. - Hun er sød, nem og glad, og vi griner godt sammen. Nogle gange passer kemien bare godt sammen, og det gør den her, siger Frederik Fetterlein glad.Og faktisk er svenske Andrea så sød, at kendis-ghettoen Stay på Islands Brygge snart får en ny beboer.- Det går rigtig godt. Nu flytter vi sammen, og så tager vi det næste skridt senere, siger Frederik Fetterlein som en hentydning til en måske kommende familieforøgelse.Frederik Fetterlein har tidligere været sammen blandt andet med Soap-sangerinden Saseline Sørensen og modellen Tereza Maxova, som han har et barn med hver.Newspaq

Mest læste i dag

Tjekkiske piger, danske piger, malaysiske piger.

Den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein har været der.

Nu kan den 44-årige far til to så også tilføje en svensk pige til listen.

Frederik Fetterlein har nemlig fået en ny kæreste, svenske Andrea. At det ikke er en dansk pige, han har gaflet, gør det kun endnu bedre, mener han.

- Jeg synes, det er meget fedt at være sammen med en, der er lidt anderledes, siger Frederik Fetterlein.

Hvad svenske piger helt præcist kan, som de danske ikke kan, vil realitystjernen ikke ud med. Men noget har den 25-årige Andrea skam at friste med.

- Hun er sød, nem og glad, og vi griner godt sammen. Nogle gange passer kemien bare godt sammen, og det gør den her, siger Frederik Fetterlein glad.

Og faktisk er svenske Andrea så sød, at kendis-ghettoen Stay på Islands Brygge snart får en ny beboer.

- Det går rigtig godt. Nu flytter vi sammen, og så tager vi det næste skridt senere, siger Frederik Fetterlein som en hentydning til en måske kommende familieforøgelse.

Frederik Fetterlein har tidligere været sammen blandt andet med Soap-sangerinden Saseline Sørensen og modellen Tereza Maxova, som han har et barn med hver.

Newspaq