Fie Laursen får Pamela Anderson som svigermor

Skrevet af Laura Nygaard

29/08/2015

Mest læste i dag

Fie Laursen er for nylig flyttet til Los Angeles, og efter alt at dømme er livet helt ok for den den danske blogger og Paradise Hotel-deltager.

I hvert fald hvis man skal tro hendes sociale medier, som i øjeblikket flyder over med bikinibilleder, pools, nuttede hundehvalpe og masser af kærlighed til ‘ham den søde’, som hun tidligere har kaldt sin mystiske date, som hun ikke ville afsløre endnu.

Men nu er katten ude af sækken, og ‘ham den søde’ har vist sig at være ingen ringere end Pamela Anderson og Tommy Lees søn Dylan Lee.

Læs også: Fie Laursen afslører: Jeg bliver snart mor

Hun postede for nyligt billeder på både Instagram, sin blog og Facebook, hvor de to pjatter i poolen i Malibu med en hund og teksten: ‘Kærlighed & hvalpe. Tænk engang, man kan være så lykkelig’.

På sin blog skriver hun:

- Vejret er SÅ dejligt herovre, og jeg er lykkelig! Jaaah, der går lidt rygter.. haha! No comment andet end jeg er lykkelig og nyder LA fuldt ud.

Læs også: Paradise-Fie: - Jeg er syg

Til Ekstra Bladet bekræfter hun dog i en sms, at hun dater Dylan Lee.

Det er ikke nyt for den danske blogger at mænge sig med Hollywood-kendisser. Fie Laursen har tidligere datet Daniel Sahyounie fra The Janoskians, ligesom hun er gode veninder med Miley Cyrus’ lillesøster, Noah.

  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Kærlighed & hvalpe tænk engang man kan være så lykkelig...

Posted by Fie on Friday, August 28, 2015

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: