Fifty Shades-forfatter: Jeg har skrevet en ny bog

I al hemmelighed har den engelske succesforfatter E. L. James skrevet et nyt værk, efter hendes tre sidste bøger "Fifty Shades of Grey", om den mystiske forretningsmand Christian Grey og hans sadomasochistiske forhold til den uskyldige Anastasia Steele, har tryllebundet millioner af kvindelige læsere.

Der er god grund til at holde øje med hylderne hos boghandleren, for forfatteren Erika Leonard James har skrevet en ny ukendt bog.

I et interview med magasinet Entertainment Weekly afslører James, at hun har lagt sidste hånd på en helt ny bog.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Men den 50-årige forfatter er meget hemmelighedsfuld omkring bogen og ønsker ikke løfte sløret for, hvornår sultne læsere kan få fingre i bogen.

Faktisk svarede forfatteren under interviewet, at hun ikke er sikker på, om bogen skal udgives eller blot forblive i hendes skuffe.

Også i forhold til den nye bogs handlling var James yderst sparsom med detaljer.

- Den er meget anderledes end Fifty Shades, lød hendes korte svar under interviewet.

LÆS OGSÅ: "Fifty Shades og Grey" udsat til 2015

Dog indrømmede hun, at den nye bog også oser af sex og erotik.

Ifølge magasinet er succesforfatteren meget nervøs for den kommende filmversion af Fifty Shades. Mest af alt ønsker den sky forfatter at få lov til at skrive i fred uden for meget medieopmærksomhed.

- Det, jeg virkelige gerne ville gøre, er, at sidde i et lille rum og skrive min næste bog. Jeg savner det så meget, sagde James, som stadig ikke har vænnet sig til den store opmærksomhed som hendes erotiske bøger har medført.  

Det amerikanske magasin, Forbes, udråbte i sommer James som den bedst sælgende forfatter i verden. Forlaget bag Fifty Shades har solgt over 70 millioner eksemplarer, siden bøgerne udkom i 2011/2012.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip