Fightende Wozniacki missede finalen i Tokyo

I en tæt og til tider meget velspillet kamp mod tyske Angelique Kerber måtte Caroline Wozniacki se sig slået i to sæt, 6-4, 7-6 (7-5).

Danskeren er kendt som en fantastisk fighter, og det fik hun brug for i en kamp, hvor Kerber lagde rigtigt stærkt ud og hele tiden formåede at lægge pres på sin modstander med sin formidable forhånd.

Kerber kom foran hele 5-1, inden Caroline Wozniacki vågnede og kom ind i kampen. Men pludselig vandt danskeren alt og fik reduceret til 4-5, inden tyskeren fik halet sættet hjem, før det gik helt galt.

Momentum var dog på danskerens side nu, og Wozniacki fortsatte med at dominere i andet sæt. Hun fik også flere gange mulighed for at bryde tyskerens serv, men hver gang fandt Kerber et smuthul. Enten med hendes fremragende forhånd. Eller med et slag, der bogstavelig talt kyssede linjen.

Og så endte sættet i en tiebreak, der blev en minikopi af kampen som helhed. Angelique Kerber lagde flot fra land og skaffede sig fire matchbolde. Caroline fandt den bedste side af sit fighterinstinkt frem og afværgede de tre.

Men med det yderste af neglene hev en tydeligt træt Kerber den afgørende bold hjem, der reddede hende fra en afgørelse i tre sæt og gav hende finalepladsen mod Petra Kvitova. Den spilles lørdag morgen dansk tid.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip