Fik bilen ridset: Her er James' hilsen til hærværksmanden

Skrevet af Michael Lauritsen

16/12/2013
- FUCK DIG! Men tak for hjælpen….. Sådan indleder danske James Thomas sin hilsen til den person, der lørdag ridsede hans bil, mens han var i biografen. Det skete foran Imperial på Nørrebro mellem klokken 22.30 og 1.00, fortæller han til Dagens.dk. Nu bliver beskeden flittigt delt på Facebook. - Så skete det igen. Efter en megafed tur i biografen, kommer jeg ud til min elskede bil og opdager, at den er blevet ridset. Du har trukket en nøgle fra den ene ende til den anden!! Først blev jeg lidt ked af det, for det er da nedtur, at den ikke kan holde i fred, skriver han. SE OGSÅ: Facebook-vrede: Jens fik 150 dødstrusler på en time Men James Thomas kom hurtigt på andre og mere positive tanker. - Jeg gik ud af 9. klasse. Ordblind og med en tro på, at jeg ikke var god til noget. Jeg cyklede ud på McDonalds i Roskilde. Hver dag i fem år lavede jeg burgere i otte timer, og så cyklede jeg hjem igen. Jeg startede i eget firma, da jeg blev 20, og jeg har det endnu. Jeg har venner og familie, som elsker mig, og som jeg elsker over alt i verden. De er sunde og raske, og det er jeg også selv. Du kommer aldrig til at tage noget fra mig, som betyder noget. Du får mig bare til at arbejde hårdere for at nå min drømme. Du får mig bare til at nyde det, jeg har, lidt mere. Og du får aldrig det, jeg har (jeg har aldrig set nogen hoppe ud af en fed bil for at ridse en anden fed bil. Har du?) James Thomas, der er bosat i Malmö, er da heller ikke hvem somhelst. Han har blandt andet bag firmaet Copenhagen Merchandise, der står for merchandise for Nik & Jay, Burhan G, Morten Breum, Sanne Salomonsen og Mikkel Kessler. SE OGSÅ: På Facebook: Lama som profilbillede er fup En - efter alt at dømme - temmelig indbringende forretning. - Jeg ved godt, politiet ikke fanger dig. De har travlt med noget, der er vigtigere end en taber, der ridser biler. Og tak Gud for det. Men du skal vide tre ting, skriver James Thomas og fortsætter - 1. Jeg er bedre end dig, for jeg ville aldrig ridse din cykel lige meget, hvor fed den var. 2. Hvis jeg havde taget dig på fersk gerning, havde du fået den røvfuld, du fortjener. 3.Hvis du er så misundelig over min Range Rover, skulle du se min Maserati, din spasser! Og slutteligt sender forretningsmanden en tak til hærværksmanden. - Tak fordi, du hjalp mig med at huske, hvor heldig jeg er, og hvad, der betyder noget her i livet. Til Dagens.dk fortæller James Thomas, at han allerede kort efter hændelsen besluttede sig for at få afløb for sine frustrationer via Facebook. - Det tager en halv time at køre hjem til Malmö. Så jeg havde god tid til at tænke over det. Jeg ville skrive noget med et glimt i øjet. Bare til mine Facebook-venner, fortæller han. James Thomas' opslag er i skrivende stund delt mere end 2000 gange, mens mere end 18.000 Facebookbrugere har klikket 'synes godt om'. SE JAMES THOMAS BILLEDE I FULD STØRRELSE HERUNDER:

Mest læste i dag

- FUCK DIG! Men tak for hjælpen…..

Sådan indleder danske James Thomas sin hilsen til den person, der lørdag ridsede hans bil, mens han var i biografen.

Det skete foran Imperial på Nørrebro mellem klokken 22.30 og 1.00, fortæller han til Dagens.dk.

Nu bliver beskeden flittigt delt på Facebook.

- Så skete det igen. Efter en megafed tur i biografen, kommer jeg ud til min elskede bil og opdager, at den er blevet ridset. Du har trukket en nøgle fra den ene ende til den anden!! Først blev jeg lidt ked af det, for det er da nedtur, at den ikke kan holde i fred, skriver han.

SE OGSÅ: Facebook-vrede: Jens fik 150 dødstrusler på en time

Men James Thomas kom hurtigt på andre og mere positive tanker.

- Jeg gik ud af 9. klasse. Ordblind og med en tro på, at jeg ikke var god til noget. Jeg cyklede ud på McDonalds i Roskilde. Hver dag i fem år lavede jeg burgere i otte timer, og så cyklede jeg hjem igen. Jeg startede i eget firma, da jeg blev 20, og jeg har det endnu. Jeg har venner og familie, som elsker mig, og som jeg elsker over alt i verden. De er sunde og raske, og det er jeg også selv. Du kommer aldrig til at tage noget fra mig, som betyder noget. Du får mig bare til at arbejde hårdere for at nå min drømme. Du får mig bare til at nyde det, jeg har, lidt mere. Og du får aldrig det, jeg har (jeg har aldrig set nogen hoppe ud af en fed bil for at ridse en anden fed bil. Har du?)

James Thomas, der er bosat i Malmö, er da heller ikke hvem somhelst. Han har blandt andet bag firmaet Copenhagen Merchandise, der står for merchandise for Nik & Jay, Burhan G, Morten Breum, Sanne Salomonsen og Mikkel Kessler.

SE OGSÅ: På Facebook: Lama som profilbillede er fup

En - efter alt at dømme - temmelig indbringende forretning.

- Jeg ved godt, politiet ikke fanger dig. De har travlt med noget, der er vigtigere end en taber, der ridser biler. Og tak Gud for det. Men du skal vide tre ting, skriver James Thomas og fortsætter

- 1. Jeg er bedre end dig, for jeg ville aldrig ridse din cykel lige meget, hvor fed den var. 2. Hvis jeg havde taget dig på fersk gerning, havde du fået den røvfuld, du fortjener. 3.Hvis du er så misundelig over min Range Rover, skulle du se min Maserati, din spasser!

Og slutteligt sender forretningsmanden en tak til hærværksmanden.

- Tak fordi, du hjalp mig med at huske, hvor heldig jeg er, og hvad, der betyder noget her i livet.

Til Dagens.dk fortæller James Thomas, at han allerede kort efter hændelsen besluttede sig for at få afløb for sine frustrationer via Facebook.

- Det tager en halv time at køre hjem til Malmö. Så jeg havde god tid til at tænke over det. Jeg ville skrive noget med et glimt i øjet. Bare til mine Facebook-venner, fortæller han.

James Thomas' opslag er i skrivende stund delt mere end 2000 gange, mens mere end 18.000 Facebookbrugere har klikket 'synes godt om'.

SE JAMES THOMAS BILLEDE I FULD STØRRELSE HERUNDER: