Fik fjernet sit ansigt af læger efter en ulykke: Nu trodser modig teenager sine mobbere

Da den skotske pige Chloe Thomson var 11 år forulykkede hun som passager i en bil, der blev slynget ind i et træ. Chloe blev efterfølgende kørt på intensivafdelingen og gennemgik flere operationer, der skulle redde de knuste knogler i blandt andet ansigtet på hende. Det skriver Mirror.

Hendes mor og søskende fik at vide, at de skulle forvente det værste. Heldigvis overlevede Chloe, men udover skaderne i hovedet og ansigtet, brækkede hun begge ben og måtte sidde i kørestol i et år efter ulykken. For at operationerne kunne lade sig gøre, måtte lægerne desuden løfte hendes ansigt af, så de kunne genskabe hendes næse, kæbe og kindben. Et stykke af Chloes næse endte i hjernen, og lægerne var derfor bange for, hvad det ville betyde for hendes tilstand, når hun vågnede.

Billedet her viser, hvordan Chloe så ud før operationen:

Og efter:

Da Chloe endelig vågnede og til sidst endte med at komme hjem til familien igen, turde hun ikke se sig i spejlet i flere uger efter. Hun havde genvundet talen og synet, som ellers havde været dobbelt, men led stadig af hallucinationer og fysiske og psykiske mén.

- Jeg gik ikke uden for en dør i flere måneder efter. Jeg holdt ikke kontakt med mine venner, det havde jeg ikke lyst til. Jeg gennemlevede ulykken forfra konstant. Det var den værste tid i mit liv, siger Chloe til Mirror.

Resten af pigens skolegang var andre elever ikke for fine til at mobbe hende så groft, at hun til sidst fik blackouts og begyndte at benægte, at hun nogensinde havde været med i et uheld. Mobberne blev ved og skrev om hende på facebook og kommenterede arrene i ansigtet negativt.

I dag er Chloe 19 år, arbejder som makeup-artist og har heldigvis genvundet selvtilliden.

Hun stod derfor for nyligt frem på facebook og skrev, at hun ikke længere vil lade uheldet definere, hvem hun er, og at hun er glad for sit udseende.

- Før jeg skrev opslaget, begyndte jeg at græde, hver gang jeg talte om det. Men siden, jeg åbnede op, har jeg været  stand til at tale normalt om det, uddyber Chloe Thomson. 

Hun får stadig kommentarer om arrene, men tager lettere på det, nu hvor hun er blevet ældre:

- Når folk ser billeder af mig nu, tænker de nærmest, at jeg er for selvsikker. Men jeg tænker så omvendt: Hvorfor skulle jeg ikke være det?, siger Chloe, der i dag ser ud som billedet i toppen af artiklen. 

Følg Dagens Unge for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip