Fik lufthavnsscanner til at undre sig over kvinders penis, så kollega kunne gramse på flotte mænd

To medarbejdere i en lufthavn i den amerikanske stat Colorado indrømmer, at de pillede ved scanneren, så en mandlig medarbejder fik en undskyldning for at kropsvisitere de mest attraktive blandt de rejsende mænd.

Det gjorde de ved, at 22-årige Yasmeen Shafi indstillede maskinen til at tro, at en kvinde skulle scannes, hver gang en attraktiv mand nærmede sig.

På den måde reagerede scanneren på et ‘fremmedlegeme’ i ‘kvindens’ bukser - og så måtte 27-årige Ty Spicha springe til for at undersøge mandens skridt med hænderne, skriver Daily Mail.

Læs også: Midaldrende kvinder chokerer i lufthavn: Smider tøjet i sikkerhedstjek

Ty Spicha havde selv på forhånd udset sig de mænd, der skulle udsættes for tricket. Derefter gav han hurtigt besked til sin kollega, som så kunne indstille maskinen.

 
Yasmeen Shafi (tv.) og Ty Spicha (th.)

De to opfindsomme medarbejders decideret upassende adfærd blev filmet af overvågningen og opdaget på baggrund af et anonymt tip, og de måtte derefter indrømme deres ugerning.

Det skulle være gået ud over mindst 11 passagerer i 2014 og 2015. Ingen af ofrene har meldt overgrebet til politiet, og der er derfor ikke rejst sigtelse mod hverken Yasmeen Shafi eller Ty Spicha.

De er til gengæld blevet fyret fra lufthavnen i Denver.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip