Fik stjålet computer på hospital: Syg dreng får doneret bærbar

Det gjorde mange mennesker harme, da en 13-årig dreng i weekenden fik stjålet sin computer, mens han lå indlagt på Odense Universitetshospital. Historien ramte også Peter Habæl Filstrup, som straks tog affære. Det skriver Fyens.dk.

Den 13-årige dreng har netop været igennem en nyretransplantation, og han kunne derfor ikke komme ud af sengen, da en tyv lørdag aften kom gående ind på hospitalsstuen og uden et ord stak af med den bærbare computer for øjnene af drengen.

LÆS OGSÅ: Groft tyveri: Stjal computer for øjnene af syg dreng

Men allerede dagen efter fik den 13-årige overrakt en ny computer takket være Peter Habæk Filstrup. Han er nemlig medlem af Facebookgruppen "Computere til udsatte børnefamilier i DK doneres/tilbydes", som indsamler og reparerer computere og giver dem videre til børn i udsatte familier, og her havde man netop fået en bærbar computer ind.

Peter Habæk Filstrup fik igennem Fyns Politi kontakt til drengen og hans familie, og få timer senere kunne Peter overrække computeren til den 13-årige patient.

- Han blev så rørt, at han ikke kunne sige noget. Han var meget lykkelig. Det var en vildt dejlig følelse, der ikke kan beskrives med ord, og det er for sådan nogle øjeblikke, at jeg er med i gruppen, fortæller Peter Habæk Filstrup til Fyens.dk.

Den velgørende facebookgruppe har eksisteret i ni måneder, og i den periode er det lykkedes at donere 170 computere til børn og familier i hele landet. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip