Fik at vide, at hun havde tabt sig: 'Spiller min størrelse overhovedet en rolle?'

En ung kvinde vækker i disse dage stor opsigt på Facebook, hvor tæt på 100.000 mennesker har trykket på 'synes godt om'-knappen ved hendes opslag. 

På det sociale medie finder man en selfie af Mar Ortiz, der har medvirket i den amerikanske realityserie 'Big Women: Big Love', og i tekstfeltet under fotoet skriver hun en kærlighedserklæring til sin egen krop.

Mar Ortiz forklarer, at hun tog fotoet og lagde det ud på nettet, efter en fyr sagde, at hun lod til at have tabt sig lidt. 

Nu modtager den unge kvinde masser af positive kommentarer for selfien og det opslag, hvor hun spørger, om størrelsen på kvindekroppen overhovedet betyder noget. 

- Stor eller lille.... Jeg elsker mine håndtag, skriver Mar Ortiz med henvisning til huden på sidebenene.

Læs også: Hun har et perfekt svar til dem, der kritiserer kvinder med strækmærker og bumser

- Jeg er ligeglad med mavemuskler, og jeg vil ikke spise salt hver eneste dag, skriver tv-stjernen, og forklarer meningen med det populære opslag:

- Jeg vil have folk til at være mindre fordømmende om overvægtige kvinder.

Til Huffington Post forklarer reality-stjernen, at hun er overvældet over de mange rosende bemærkninger i kommentarfeltet under fotoet. 

Der har dog også været flere hadske og negative kommentarer, men det tager hun sig ikke af.

- De negative bemærkninger og dem om, at jeg er usund, er en joke. Du kan ikke bedømme en bog på omslaget, siger Mar Ortiz. 

Se opslaget her: 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Someone told me "Mar you're losing weight...." I said "Really? You think so? I eat a burger, fries and pizza like...

Posted by Mar Ortiz on Sunday, January 10, 2016

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip