Filmede vildt drama: Styrter ned med fly og tager 'selfie'

Ferdinand Puentes slap med livet i behold, da han den 11. december var en af ni passagerer i et lille Cessna-fly, som styrtede ned i Stillehavet ud for Hawaiis kyst. Men den dag fik han mere med hjem end bare glæden ved at leve.

På den lille tur fra Kalaupapa til Honolulu fik flyet pludselig problemer. Motoren satte ud, og piloten, Clyde Kawasaki, måtte nødlande. 

Ferdinand Puentes havde tilfældigvis sit Go Pro-kamera ved hånden og endte med at filme hele dramaet. Det er billeder, der nu går verden rundt.

Se billederne og videoen i bunden af artiklen!

Køligt fortsatte Ferdinand Puentes med at filme, mens han og de otte andre forlod flyet. På optagelserne kan man blandt andet se Puentes og de andre passagerer, mens de flyder i vandet i deres redningsveste.

På et tidspunkt vender han kameraet mod sig selv og tager et 'selfie'. Det billede lagde han senere på sin Facebook-profil.

SE OGSÅ: Her styrter ambulancefly til jorden

Ferdinand Puentes fortæller til Hawaii News Now, at det var en surrealistisk oplevelse, og at han handlede på instinktet. Styrtet har sat sine spor.

- Fysisk har jeg det fint. Følelsesmæssigt er jeg stadig lidt rystet, siger han.

Alle ni ombord overlevede selve styrtet. Den 65-årige Loretta Fuddy døde dog kort efter.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Hvis navnet Loretta Fuddy for nogen virker bekendt, så var hun den embedskvinde, som i sin tid godkendte frigivelsen af den amerikanske præsident Barack Obamas dåbsattest.

Dagens Gossip