Filmhelt: Kan ikke kende min egen krop

Fra guddommelig muskelmand til afpillet søhelt i havsnød. Den australske skuespiller Chris Hemsworth har flere gange måttet ændre sit udseende så radikalt, at han ind i mellem kan blive i tvivl om, hvilken krop, der i virkeligheden er hans.

Siden sin seneste optræden som den muskelpumpede, nordiske gud i "Thor - The Dark World" fra 2013 har Chris Hemsworth gennemgået noget af en transformation.

I sin seneste film "In The Heart of the Sea" skulle den australske filmhelt nemlig spille en sømand i havsnød. En rolle, som krævede et vægttab ud over det sædvanlige.

Faktisk har skuespillerens krop ændret så meget udseende, at Chris Hemsworth selv kan blive i tvivl om, hvordan hans krop i virkeligheden ser ud. Det fortæller han i et interview med The Daily Telegraph ifølge Mail Online.

- Jeg har det som om, jeg har levet som en professionel atlet de sidste par år, fordi jeg konstant har skullet pumpe mine muskler større for "Thor", og så bagefter smide dem igen for en anden film, fortæller han.

Den 31-årige australier, der fik sit gennembrud i sæbeoperaen "Home and Away", fortæller, hvordan han kæmpede for at komme ned på en vægt, der ville se realistisk ud for en sømand i havsnød.

- At komme ned i vægt er det allersværeste, siger han og fortsætter:

- Alle de slemme ting så som pizza, hamburgers, chokolade, is ... alt, som ikke står på menuen, bliver man fuldstændig besat af.

- Jeg tilbragte mere tid med at tænke på mad end noget andet, siger han.

Chris Hemsworth er biografaktuel igen, når familiekomedien "Fars sygt fede bilferie" får premiere den 13. august. Filmen er en efterfølger til "Fars fede ferie" fra 1983.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip