Filmhelts tvillinger var døden nær

En dosis, der var 1000 gange højere end det maksimale, bragte Dennis Quaids nyfødte tvillinger ud i en tilstand, hvor de svævede mellem liv og død.

Blot to uger efter fødslen af sønnen Thomas Boone og datteren Zoe Grace i 2007 fik tvillingerne injiceret en overdosis blodfortyndende medicin, som var ved at slå de små ihjel.

- Vi var et meget mørkt sted, men vi blev simpelthen nødt til at trække os selv op af sølet og forblive optimistiske, siger den 61-årige Hollywood-helt i podcastprogrammet "Allegedly" ifølge magasinet People.

- Efter lang tid endte tvillingerne med at blive raske igen, så vi fik en lykkelig slutning på det hele, fortæller den Golden Globe-nominerede skuespiller om de dramatiske dage.

Ud over tvillingerne blev også et andet spædbarn stukket med den dødsensfarlige dosis, og efterfølgende sagsøgte filmstjernen medicinalproducenten bag præparatet og selve hospitalet, som udsendte en offentlig undskyldning og betalte familiens erstatningskrav.

- Hospitalet tog ansvar for ulykken og indførte efterfølgende en masse nye procedurer for patientsikkerhed, så heldigvis kom der noget godt ud af det, og jeg tror, det har reddet en masse liv.

Tvillingerne kæmpede sig ud af tragedien og er sluppet uden varige mén, fortæller deres stolte far.

- Det er ene og alene tvillingerne, der har kæmpet sig tilbage. I dag har de det så godt, som de overhovedet kan have. De er blandt de bedste i deres klasse, afslører "The Day After Tomorrow"-stjernen.

Foruden tvillingerne, der i dag otte år, er Dennis Quaid også far til sønnen Jack på 23 år fra ægteskabet med Hollywood-skuespillerinden Meg Ryan.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip