Filmsild bekræfter: Kærester med Beckham

Skrevet af admin

11/05/2016

Mest læste i dag

Efter adskillige kærlige billeder af parret sammen har den unge fremadstormende skuespillerinde Chloë Grace Moretz nu endelig bekræftet, at hun er sammen med den celebre stjernesøn Brooklyn Beckham.

- Jeg tror, at hvis jeg ikke længere mystificerer det, så stopper folk med at interessere sig for det - så ja, vi er kærester, fortalte den 19-årige stjernespire i programmet "Watch What Happens Live" ifølge ABC News.

Ud over at lovprise sin 17-årige kæreste havde Moretz også masser af roser til sine celebre svigerforældre - den forhenværende Spice Girls-sangerinde og den nuværende topdesigner Victoria Beckham og den pensionerede fodboldspiller David Beckham.

- Han har en fantastisk far og en fantastisk mor, og de har lavet en ret så pæn søn, lød det fra den forelskede filmsild.

De to teenagere blev kædet sammen første gang i 2014, da de trænede på samme cykelhold i fitnesscentret, og i et interview med Teen Vogue senere samme år fortalte Moretz om sin beundring for Beckham-junior.

- Det, jeg finder virkelig interessant ved Brooklyn, er, at han brænder for det, han vil. Jeg nyder at være sammen med en person på samme niveau som mig selv, når det kommer til at tage tingene seriøst, sagde hun.

Med annonceringen af forholdet bekræfter det unge kendispar adskillige forlydender og spekulationer om deres relation til hinanden.

På de sociale medier har særligt Brooklyn Beckham nemlig delt kærlige billeder af parret sammen og kastet masser af hjertesymboler efter de romantiske fotos, og det hele er endda med farmands velsignelse.

Tidligere har David Beckham fortalt, hvordan han og fru Victoria clearer alt, hvad sønnike indvier omverdenen i, inden han trykker "del".

- Vi kontrollerer alt, hvad han poster, og alt, hvad han gør. Og det gælder alle vores børn, sagde papa-Beckham sidste år til ABC News.

Se Brooklyn Beckhams seneste søde billede af parret sammen her: https://www.instagram.com/p/BFPXAFCxbBh/?taken-by=brooklynbeckham

/ritzau/FOKUS