Filmskønhed forlovet med Beckhams bedste ven

Skrevet af admin

30/11/2015

Dagens topnyheder

Selv om den funklende diamantring siger mere end tusind ord, er det først nu, Liv Tyler omtaler kæresten David Gardner som sin forlovede.

Det sker med en Instagram-selfie, hvor parret kigger storsmilende og forelskede ind i linsen.

- Helt tosset med min mand, søde, søde far, ven og forlovede. Tusind tak. Taknemmelig, skriver den 38-årige skuespillerinde, der pynter teksten med fire hjertesymboler.

Der har ellers længe været forlydender om et forestående bryllup, men parret har ikke bekræftet noget før nu.

Tyler og Gardner har været sammen siden 2014 og blev introduceret for hinanden gennem deres fælles veninde, supermodellen Kate Moss. I februar kulminerede kærligheden, da de blev forældre til sønnen Sailor, som er parrets første fælles barn. I forvejen har de hver en søn fra tidligere ægteskaber.

David Gardner arbejder som sportsagent, og siden teenagealderen har han og David Beckham været bedste venner. David-duoen har et meget nært kammeratskab og arbejder fælles om Beckhams velgørenhedsprojekt "7" for Unicef, og derfor fik den 40-årige fodboldspiller det ærefulde hverv at være lille Sailors gudfar.

Ud over Sailors celebre gudfar er babyens bedstefar ingen ringere end Aerosmith-musikeren Steven Tyler.

- Han er ingen typisk morfar. Han laver altid en masse underlige dyrelyde, er meget barnlig, sjov, sød og dejlig. Han er lige som en magisk troldmand, der går rundt med smykker og har alle mulige dingenoter i håret, sagde "Ringenes Herre"-skønheden for nylig i "The Jonathan Ross Show".

Liv Tyler er kendt for rollen som den smukke elverpige Arwen i Tolkiens trilogi, hvor hun spiller over for den dansk/amerikanske skuespiller Viggo Mortensen.

Se forlovelsesbilledet her.

Og se Beckham med lille Sailor her.

/ritzau/FOKUS