Filmstjerne forsonet med sin far

Skrevet af admin

26/09/2015

Dagens topnyheder

Under indspilningerne til dramafilmen "99 Homes" blev fiktionen lidt for virkelighedsnær for Andrew Garfield, der spiller filmens hovedrolle.

Faktisk krøb optagelserne så meget ind under huden på den 32-årige filmstjerne, at han besluttede sig for at gøre op med nogle af fortidens skygger.

- Fra jeg var mellem 11 til 17 år gammel, var stemningen meget anspændt i vores hjem. Der var hele tiden en så trykket og dårlig stemning, som jeg kunne mærke hele tiden, selv om vi nærmest kun snakkede sammen bag lukkede døre, fortæller Garfield i et interview med mediet E! News.

I "99 Homes" spiller skuespilleren bygningsarbejderen Dennis Nash, der bliver smidt på gaden, da hans hus ryger på tvangsauktion, og samtidig bliver han nødt til at arbejde for manden, der satte ham på gaden for at tjene penge til sin familie.

- Filmen havde en underlig healende effekt på forholdet mellem min far og jeg. Jeg tog snakken med min far om den lange, dårlige periode, vi havde sammen, siger "Spiderman"-stjernen og fortsætter:

- Vi græd, mens vi snakkede sammen i fem kvarters tid. Han var endelig i stand til at fortælle mig, hvorfor det gik så dårligt derhjemme, og hvad han havde lært af det, og jeg fik fortalt, hvor dårligt jeg egentligt gik rundt og havde det imens, siger Garfield, der endelig har fået opblødt det anspændte far/søn-forhold.

Filmen "99 Homes" kan ses fra torsdag den 5. november, hvor den får dansk biografpremiere.

/ritzau/FOKUS