Filmstjerne har telepatisk forhold til søstre

Skrevet af admin

02/01/2015
Skuespillerinden Katie Holmes er selv mor til en, nemlig otteårige Suri, som hun har med sin tidligere mand superstjernen Tom Cruise.Men mon ikke den tidligere Dawson's Creek-stjerne en dag vil udvide familien yderligere.Selv har hun i hvert fald stor glæde af sine søskende. De tre søstre og den ene bror er da også blandt de øverste på listen, hvis skuespillerinden har brug for at søge hjælp og et par trøstende ord en sen nattetime.- Det er vigtigt at støtte andre og have folk, man kan ringe til klokken tre om natten. Jeg har en gruppe af venner og mine søstre, som jeg ringer til, siger Katie Holmes til Red Magazine.Og især den 36-årige skuespillerindes tre søstre har Katie Holmes et helt specielt forhold til.- Hvis jeg sidder og tænker på min søster, så ringer hun straks til mig. Det er så mærkeligt. Nærmest telepatisk, siger hun.Katie Holmes var gift med Tom Cruise fra 2006 til 2012. Siden da har hun blandt andet datet "How I met your mother-stjernen" Jason Segel, som nok også er klar på en sen telefonsamtale med Katie, hvis hun skulle få brug for den en nat.Newspaq

Mest læste i dag

Skuespillerinden Katie Holmes er selv mor til en, nemlig otteårige Suri, som hun har med sin tidligere mand superstjernen Tom Cruise.

Men mon ikke den tidligere Dawson's Creek-stjerne en dag vil udvide familien yderligere.

Selv har hun i hvert fald stor glæde af sine søskende.

De tre søstre og den ene bror er da også blandt de øverste på listen, hvis skuespillerinden har brug for at søge hjælp og et par trøstende ord en sen nattetime.

- Det er vigtigt at støtte andre og have folk, man kan ringe til klokken tre om natten. Jeg har en gruppe af venner og mine søstre, som jeg ringer til, siger Katie Holmes til Red Magazine.

Og især den 36-årige skuespillerindes tre søstre har Katie Holmes et helt specielt forhold til.

- Hvis jeg sidder og tænker på min søster, så ringer hun straks til mig. Det er så mærkeligt. Nærmest telepatisk, siger hun.

Katie Holmes var gift med Tom Cruise fra 2006 til 2012.

Siden da har hun blandt andet datet "How I met your mother-stjernen" Jason Segel, som nok også er klar på en sen telefonsamtale med Katie, hvis hun skulle få brug for den en nat.

Newspaq