Filmstjerne: Jeg havde en fødselsdepression

Da Hayden Panettiere fødte datteren Kaya for ni måneder siden, var baby-boblen ikke kun fyldt med idyllisk dikke-dikke.

Faktisk blev den 26-årige skuespillerinde så overvældet og udmattet af sin nye rolle, at hun udviklede en fødselsdepression, fortalte hun åbenhjertigt i talkshowet "Live! with Kelly and Michael".

- Det var virkelig smertefuldt og skræmmende. Det var ikke sådan, at jeg havde lyst til at skade mit barn eller havde negative følelser om hende, men folk ved ikke, hvor bred en fødselsdepression egentligt kan være, lød det fra den dobbelte Golden Globe-nominerede "Nashville"-stjerne.

- Der er mange mennesker derude, der tror, at fødselsdepressioner ikke findes, og at det er hormonalt. Det er helt ukontrollerbart, og kvinder har brug for støtte til at komme igennem det, understregede Panettiere.

- Der er virkelig behov for, at man taler mere åbent om det, så kvinder ved, at de ikke er alene om det, lød det fra den unge skuespillerinde.

På trods af den hårde start er Panettiere og hendes forlovede, den tårnhøje ukrainske sværvægtsbokser Wladimir Klitschko på 39 år, ikke skræmt helt væk af fødselsdepressionen og planlægger at udvide familien.

- Jeg vil gerne give Kaya tre søskende, men lige nu tager vi en ad gangen. Jeg ville ønske, at Wladimir kunne blive gravid, for så ville vi allerede være i gang med den næste, sagde skuespillerinden.

- Mens jeg var gravid, sugede Wladimir sin mave ind, og så lænede jeg mig helt ind til ham, når babyen bevægede sig, så han kunne føle, hvordan det var at have Kaya i maven. Han ville lige så gerne mærke følelsen af at være gravid, som jeg ville.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip