Filmstjerne: Kræften gjorde mig følelsesløs

Det er nok de færreste, der kan se en kræftdiagnose i øjnene uden at mærke et næsten ulideligt følelsesmæssigt pres.

Heller ikke superstjernen Michael Douglas, der i 2010 fik stillet diagnosen halskræft. Og det endda i sin allermest fremskredne tilstand med spredning til dele af tungen.

- Jeg havde en fornemmelse. Især, da jeg så lægens ansigtsudtryk. Det hele overvælder dig på en måde. Jeg følte mig lidt følelsesløs. Meget følelsesløs, afslører han til skuespilleren Samuel L. Jackson, der interviewer ham til det britiske talkshow "This Morning".

Douglas stod på tidspunktet for diagnosen over for en promoveringsturné for filmen "Wall Street: Money Never Sleeps". Og det var vigtigt for ham, at den ikke blev aflyst trods helbredet. Samtidig mente lægen ikke, at det var en god idé at afsløre alle detaljerne for offentligheden. En eventuel operation kunne nemlig have taget en del af skuespillerens ansigt med sig.

- Så jeg sagde, at der ikke var nogen måde, hvor vi kunne aflyse turnéen og sige, at jeg ikke havde det godt. Jeg sagde: "Du bliver bare nødt til at fortælle, at jeg har kræft, og det er det", siger Douglas.

Allerede i januar 2011 fik 69-årige Michael Douglas besked om, at den ondartede vækst var væk. Men skuespilleren går stadig til månedlige lægetjek, da risikoen for et tilbagefald er meget højt.

Newspaq

 

Dagens Gossip