Filmstjerne levede som hjemløs i flere uger: Kan du gætte, hvem det er?

Den amerikanske stuespiller Richard Gere satte sig særdeles grundigt ind rollen, da han i forbindelse med tilblivelsen af filmen 'Time Out of Mind' valgte at bo på gaden i flere uger.

I den aktuelle film spiller den 66-årige superstjerne en hjemløs og psykisk syg mand, og derfor klædte han sig i laset tøj og satte sig på en af New Yorks tusindvis af gader.

I tre uger levede han som hjemløs, og ikke én af storbyens beboere eller utallige turister lagde mærke til, at det var 'Pretty Woman'-stjernen, der samlede flasker og tiggede penge. Det skriver norsk TV2

i forbindelse med premieren på 'Time Out of Mind' har Richard Gere nu sat ord på, hvor stort et indtryk oplevelsen gjorde på ham.

Læs også: Lasse Rimmer overtisset af hjemløs

- Ingen bemærkede mig, da jeg gik undercover som hjemløs i New York. Jeg følte, hvordan det må være at være hjemløse. Folk gik forbi og kiggede på mig med foragt, skriver Richard Gere på sin Facebook-profil.

Han forklarer i opslaget på det sociale medie, at kun én kvinde kom hen og gav ham mad på de tre uger, han tilbragte på gaden. Samtidig forklarer skuespilleren, at oplevelsen har gjort ham mere gavmild.

- Efter min tid som hjemløs har jeg givet mad og hundrede dollars til alle de hjemløse, som jeg har set. De græd og var taknemmelige, skriver han.

Læs her hele Richard Geres opslag på Facebook:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

"When I went undercover in New York City as a homeless man, no one noticed me. I felt what it was like to be a homeless...

Posted by Richard Gere on 8. oktober 2015

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip