Fin tapasbar i Hellerup får bøde for klamt madsjusk

Det var ikke et hyggeligt besøg, da Fødevarestyrelsen den 27. februar var forbi den populære tapasbar Eattoday.

For restauranten, der ligger den fashionable Strandvejen i Hellerup, kan se frem til en bødestraf efter besøget.

Den var nemlig helt gal med håndteringen af fødevarer, skriver TV 2.

For eksempel havde var pølserne i køkkenet for varme - 13,5 grader, selvom de blev opbevaret på køl.

Fødevarestyrelsen skriver:

- Temperatur i kølemontre målt til 11,1 grader. Temperatur målt inden i pølser til 13,5 grader, i kødboller 11,1 grader, i omelet 9,0 grader, i oliventapanade 11,8 grader.

Eattoday må nu klistre en sur smiley på deres kontrolrapport.

Og bøden lyder på 10.000 kroner.

Man skulle tro at delikatessebiksen havde lært det. Så sent som januar i år var Fødevarestyrelsen også på besøg og fandt dengang en for varm kølemontre på op mod 8,5 grader, samt møl i køkkenet og afskallende vægge.

Kilde: TV 2

 

Dagens Gossip