Finaleklar Wozniacki er tilbage i top-10

Caroline Wozniacki er godt på vej mod en flot afslutning på en ellers svag sæson. Lørdag spillede hun sig frem til sin fjerde WTA-finale ved at besejre en halvskadet Tsvetana Pironkova i semifinalen i Tournament of Champions i Sofia.

Danskeren vandt kampen 6-4, 6-1 mod Pironkova, som er nummer 44 i verden.

Sejren betyder også, at danskeren rykker op på 10.-pladsen på verdensranglisten, når den opdateres mandag.

Den bulgarske tennisspiller er nok mest kendt for at have et godt tag på Venus Williams, som hun har besejret i tre grand slam-opgør - to gange ved Wimbledon og en gang ved Australian Open.

Bulgareren holdt også den formstærke dansker i kort snor i første sæt, der varede næsten en time. Først på den femte sætbold kunne Wozniacki hive 6-4 hjem efter en tæt dyst.

Generelt viste den tidligere verdensetter fine eksempler på sin utrættelige fighterevne og kæmpede sig tilbage i partier, der så ud til at være tabte.

I andet sæt gik alting nemmere for Wozniacki, som hurtigt bragte sig foran 3-0. Derefter blev Pironkova ramt af en skade, som krævede, at hun fik behandling og forlod banen i 10 minutter.

Pausen hjalp ikke bulgareren, som virkede mindre fokuseret og plaget af sin skade.

Det var danskerens fjerde møde med Tsvetana Pironkova. Og hun har vundet alle fire.

Danskeren skal i finalen møde russeren Nadia Petrova, som senere lørdag vandt 6-7, 6-1, 6-4 over italieneren Roberta Vinci.

Wozniacki har vundet de seneste fire kamp over Petrova, og der står 4-1 i kampe mellem de to.

Caroline Wozniacki vandt alle sine tre kampe i gruppespillet og kvalificerede sig dermed sikkert til semifinalen.

 

Dagens Gossip