Finansiel Stabilitet får trecifret milliontab på ejendomskonkurs

Det kommer til at koste Finansiel Stabilitet og dermed den danske stat et trecifret millionbeløb at lade Schaumann Properties gå konkurs. Det skriver Estate Medie. Ejendomsselskabet Schaumann Properties meddelte onsdag, at en konkurs er nært forestående, og alle ansatte blev opsagt med udgangen af januar.

Jesper Larsen-Ledet, kommunikationschef i Finansiel Stabilitet, bekræfter, at Schaumann Properties’ konkurs samtidig påfører Finansiel Stabilitet et trecifret milliontab.

- Helst vil vi jo udvikle de sager, vi overtager, så de får en god forretningsplan og kan overdrages til almindelige banker. Det er desværre ikke altid muligt, siger Jesper Larsen-Ledet til Estate Medie

Schaumann Properties har i længere tid forhandlet om formalisering af et rekonstruktionstilbud fra en investor, men nu Finansiel Stabilitet har altså definitivt afvist, at selskabet kan reddes.

Schaumanns har haft mange projekter i ind- og udland, blandt andet udvidelsen og opgraderingen af Hundige Storcenter, wellness-projektet Nordic Life i Holbæk og hotel- og ejendomsprojktet Potzdamer Platz i Berlin.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip