Find et større skattefradrag - tjek listen her

Mange danskere overser muligheden for fradrag –ofte inden for fire områder, oplyser Ret&Råd. Derfor er det en god idé, at tjekke dit skattefradrag inden 1. maj, så du ikke skal have Skat til at genoptage din sag.

Fri telefon

Har begge ægtefæller en telefon via arbejdet, kan du reducere det beløb, du skal beskattes af med 25 procent. Beløbet er normalt 3.000 kr. per person.

Garantiprovision

Det er din egen opgave at indberette din garantiprovision (gebyr der betales ved konvertering af et boliglån) – noget rigtig mange danskere glemmer. Er det allerede indberettet, står det i din årsopgørelse under punkt 44.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook

Håndværkerfradraget

Indberetter du ikke disse omkostninger, kan du ikke få fradrag. Max. fradragsbeløb er 15.000 kr. per person i hustanden. Det drejer sig om lønudgifter til f.eks. rengøring og håndværkerhjælp til reparationer og forbedringer på boligen. Regningen skal være betalt inden 28. februar i år.

Befordringsfradrag

Er relevant hvis du kører mere end 25 km til og fra arbejde. Du skal selv sørge for at kontrollere, at det anførte fradrag er korrekt anført.

Kilde: Ret&Råd

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip