Find solbrillerne frem: Chance for 17 grader fredag

For de solhungrende er der grund til at glæde sig over vejrudsigten for den indeværende uge.

Det bliver nemlig ikke blot tørt, men også varmt, når påsken går på hæld, og hverdagen igen sniger sig ind.

Faktisk bliver det gradvist varmere, som ugen skrider frem.

- Det bliver pænere og pænere i løbet af ugen med stigende temperaturer. Det vil føles forholdsvist lunt efterhånden - specielt når man sidder lidt i solen, siger Klaus Larsen, vagthavende meteorolog hos DMI.

Mandag - altså 2. påskedag - bliver der mulighed for at gå en tur i solen og få forbrændt nogle af de kalorier, der muligvis har sneget sig ind ved frokostbordet.

Termometeret ventes at vise mellem otte og 12 grader med de højeste temperaturer i Jylland.

- Her til morgen ligger der lidt tåge i Midtjylland og lidt skyer på Bornholm, men det forsvinder i løbet af morgentimerne, og så får vi en fin solskinsdag med tørvejr, fortæller Klaus Larsen.

Når arbejdspligten igen kalder tirsdag, er der risiko for en smule regn, men det bliver ifølge DMI i "småtingsafdelingen".

Og så begynder varmen ellers at banke på. Onsdag og torsdag byder på temperaturer op til 15 grader, og fredag ser ud til at blive årets hidtil varmeste dag med op til 15-17 grader.

- Der danner sig et højtryk lige hen over hovedet på os, samtidig med at den varme luft kommer op fra syd, forklarer Klaus Larsen om det forårsagtige vejrlig.

Ved kysterne kan temperaturerne generelt komme til at ligge lavere end i resten af landet i løbet af ugen. Men solen vil man ikke blive snydt for, selvom man har udsigt til havet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip