Finsk sensation i Spanien

Sig navnet Teemu Pukki og der vil nok være en spanier eller otte, der straks får rysteture og koldsved ved tanken om den finske matchforstyrrer.

Alt var ellers i sin skønneste og mest forudsigelige orden, da Pukki 11 minutter før tid fyrede løs og kunne se bolden brage forbi Victor Valdes i det spanske mål.

Det var et af de få finske kontraangreb i en kamp, der forudsigeligt nok blev domineret af de spanske værter, som dog havde svært ved at producere det forventede antal chancer.

Sergio Ramos havde ellers forsøgt at gendrive myten om, at man ikke spiller godt i jubilæumskampe, da han i optræden nummer 100 for Spanien bragte holdet foran efter et hjørnespark lige efter pausen. Men trods klart overtag i spillet lykkedes det ikke for de succesvante spaniere at lukke og slukke opgøret med en afgørende scoring. og så slog Pukka til med en gang finsk sisu.

Pointtabet er ikke nogen katastrofe for Spanien, der sammen med Frankrig er stukket af fra resten af rosset i Gruppe I. Men gruppesejren med sikkerhed for direkte VM-adgang er blevet vanskeliggjort med det sensationelle pointtab.

Spanien møder meget passende Frankrig i Paris på tirsdag og skal forsøge at gøre det bedre, end da de to stormagter i deres første møde spillede 1-1. Frankrig fører aktuelt gruppen med to point ned til Spanien.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip