Fire-årig i kritisk tilstand efter dødelig trafikulykke

»De dræbte er en 24-årig kvinde, hendes søn på syv måneder og en 58-årig kvinde, der er farmor til spædbarnet. De kommer fra Aarhus-området ved Solbjerg,« fortæller vagtchef Mogens Hougesen fra Nordjyllands Politi til bt.dk.

Det dræbte spædbarns fireårige søster blev hårdt kvæstet ved ulykken. Pigen er blevet fløjet med lægehelikopter til Aalborg Universitetshospital, hvor man betegner hendes tilstand som kritisk.

Ulykken skete, da to personbiler kørte sammen i en rundkørsel på Frederikshavnsvej.

LÆS OGSÅ: Spædbarn og to voksne dræbt i færdelsulykke i Nordjylland

»Vi mener, det er en påkørsel, der sker bagfra, hvor den sidste bil ikke når at bremse. Om det er solen, der har blændet dem, eller hvad der er årsagen til det, ved vi ikke,« siger vagtchefen til bt.dk.

En 28-årig onkel til det dræbte spædbarn var også med i bilen, men slap med lettere skader. Det samme gjorde de to personer i den bagerste bil.

»De to personer, der sad i den påkørende bil, er et ældre ægtepar, der er lettere tilskadekommet,« siger Mogens Hougesen, der endnu ikke kan sige, hvordan de fem familiemedlemmer sad i bilen, der menes at være en Toyota Corolla.

»Men vi går ud fra, at de to børn har siddet på bagsædet,« siger han til bt.dk.

Ifølge politiets første oplysninger var et forældrepar blevet dræbt ved ulykken, men det har altså vist sig at være forkert.

Dagens Gossip