Fire bikere holder vagt uden for drengens vindue, men vent til de vender om og kigger på ham

Bikers Against Child Abuse International er navnet på en organisation, som er dannet for at skabe et tryggere miljø for børn, der har det svært. Organisationen har et mål om, at børnene ikke skal føle sig alene.

Det skriver Little Things.

I videoen herunder fortæller bikerne Badd Bob, Blade, Hammer og Doc P om Bikers Against Child Abuse International, og den indsats organisationen gør, for at beskytte børnene.

Læs mere: 10-årig dreng fra Ølstykke bliver mobbet, nu får han hjælp af 70 bikere

Bikerne henter for eksempel børnene ved bussen, camperer ved deres hjem, til de føler sig trygge eller er med i retten ved sager hvor børn er involveret, for at få dem til at føle sig bedre tilpas.

På billedet og i videoen ser vi eksempelvis en lille håndfuld bikere stå vagt uden for en lille drengs vindue. Han går hen til vinduet og kigger ud på bikerne, som vender sig om og vinker til ham. Derefter lægger drengen sig under sin dyne med et smil på læben.

Læs mere: Hendes mand slår. Så dukker motorcykelklub op og gør dette

Når der kommer en ny biker til organisationen, har de et helt særligt ritual. Den nye biker får udleveret en bamse, hvorefter alle bikerne giver den et kram for at fylde den med mod og kærlighed. Bikerne fortæller børnene, at hvis bamsen løber tør, kan de komme tilbage og få den fyldt op igen.

Hør bikerne fortælle mere om deres arbejde for udsatte børn i videoen lige her.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip