Fire byer kæmper om at blive MGP-værtsby

Fristen for at søge værtsskabet udløb onsdag klokken 12.

»Vi er glade for den store interesse, som vi har oplevet fra potentielle værtsbyer. Vi kører forhandlingerne en til en med de forskellige kandidater,« siger Pernille Gaardbo, der er DRs ledende producer på Det Europæiske Melodi Grand Prix, til Berlingske Nyhedsbureau.

Hun ønsker ikke at svare på, hvem eller hvor mange der har lagt billet ind på værtsskabet. Hun forventer en afklaring i forhold til, hvem der bliver værtsby i det »tidlige efterår«.

Få timer efter Emmelie de Forests sejr ved dette års Europæiske Melodi Grand Prix bebudede både København og Herning, at de er klar til at arrangere næste års fest. Ifølge Ekstra Bladet bejler også Horsens og Fredericia til DR.

»Det er sejt at lave det i et fængsel. De sidste mange år har scenen under Det Internationale Melodi Grand Prix bestået af et blankt gulv og en videoskærm. Man skal kunne huske byerne fra hinanden,« siger leder af fængslet i Horsens og koncertarrangør Frank Panduro til Ekstra Bladet.

»Vi sender en ansøgning,« sagde Fredericias borgmester, Kenny Bruun Olsen (V), til Ekstra Bladet inden onsdagens deadline.

Byer som Aarhus, Odense og Aalborg har meddelt, at de ikke søger om at blive værtsby.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip