Fire danske hold får billet til Danmark Rundt

Der vil være fire danske cykelhold til start, når dette års udgave af etapeløbet Postnord Danmark Rundt bliver skudt i gang 27. juli i Herning.

Løbsledelsen har - ligesom sidste år - besluttet at udstede billetter til de fire kontinentalhold Riwal Platform Cycling Team, Team Trefor, Coloquick-Cult og Team Almeborg-Bornholm, efter at alle fire mandskaber har vist et tilfredsstillende niveau hidtil i denne sæson.

- Vi har valgt at udtage fire danske kontinentalhold til årets Postnord Danmark Rundt, fordi vi vurderer, at de alle har niveauet til at markere sig i løbet, siger løbsdirektør Jesper Worre i en pressemeddelelse.

- De er alle stærke i bredden, og på flere af holdene kører også store profiler, som kan køre med, hvor det bliver rigtigt sjovt i årets Postnord Danmark Rundt, siger han.

Senest markerede Team Almeborg-Bornholm sig med Martin Toft Madsens noget overraskende DM-sejr i enkeltstart.

De fire danske hold skal kæmpe mod World Tour-holdene Tinkoff, Astana og LottoNL-Jumbo, syv Pro Continental-hold og et blandet dansk mandskab.

Til gengæld er der ikke blevet plads til Christina Jewelry Pro Cycling, der er tysk registreret, men som med dansk hovedsponsor og tre danske ryttere i truppen havde håbet på en invitation til løbet.

Danmark Rundt køres mellem 27. og 31. juli og slutter på Frederiksberg Allé i København.

/ritzau/

Dagens Gossip