Fire dræbt af eksplosion i Sinai

Skrevet af BNB

11/09/2013
Målet for angrebet var det militære efterretningshovedkvarter i byen Rafah, og kort efter ramte endnu en eksplosion et militært checkpoint uden for Rajah.Store dele af Sinai er mere eller mindre lovløst område, selv om det egyptiske militær har stationeret store styrker på halvøen. Militæret har specielt efter afsættelsen af den tidligere præsident, Mohamed Morsi, slået hårdt ned på de yderligtgående islamister og al-Qaeda-relaterede grupper, der opererer på grænsen til Gaza.Senest gennemførte flere af hærens angrebshelikoptere 7. september et omfattende angreb, hvor islamisternes våbenlagre, køretøjer og gemmesteder blev ramt.BNB

Mest læste i dag

Målet for angrebet var det militære efterretningshovedkvarter i byen Rafah, og kort efter ramte endnu en eksplosion et militært checkpoint uden for Rajah.

Store dele af Sinai er mere eller mindre lovløst område, selv om det egyptiske militær har stationeret store styrker på halvøen. Militæret har specielt efter afsættelsen af den tidligere præsident, Mohamed Morsi, slået hårdt ned på de yderligtgående islamister og al-Qaeda-relaterede grupper, der opererer på grænsen til Gaza.

Senest gennemførte flere af hærens angrebshelikoptere 7. september et omfattende angreb, hvor islamisternes våbenlagre, køretøjer og gemmesteder blev ramt.

BNB