Fire Kolding-spillere med til VM i bowling

En tredjedel af det danske landshold, som netop nu er på vej til Henderson i USA for at deltage i VM i bowling kommer fra Bowlingklubben Trekanten-KIF. Dermed er der blevet sat en tyk streg under, at Kolding-klubben hører til blandt de absolut bedste i landet. Fire ud af 12 spillere siger alt om standarden i BK Trekanten-KIF.

VM-turneringen afvikles fra den 18. til 31. august, og selv om det er verdens bedste bowlingspillere, der mødes i Henderson, kan et topresultat – måske endda en medalje – ikke udelukkes. Størst chance for en medalje må doubleparret Mik Stampe og Thomas Larsen, begge fra BK Trekanten-KIF, tilskrives, da de hører til i verdenseliten.

- Målet er, at der skal metal med hjem, og muligheden er til stede. Men det kræver, at vi alle spiller op til vores bedste, for til en VM-turnering er der ikke plads til fejlskud, siger Mik Stampe, som også var VM-deltager i München i 2010.

Thomas Larsen, som har brugt sommerpausen til at skifte fra Skive BK til BK Trekanten-KIF, skal med til sit tredje VM efter Malaysia og Cypern: - Jeg håber, vi kan få en medalje med hjem, men jeg forventer det ikke. Vi kan dog godt gå hen og overraske, for vi har aldrig tidligere været så godt forberedt, som denne gang.

Mens Mik Stampe og Thomas Larsen repræsenterer BK Trekanten-KIF på herresiden ved VM, er det på damesiden tilfældet for Pia Burkal og Sacha Wedel.

Det er anden gang, Pia Burkal skal med til et VM, idet hun også var med i Mexico i 2007, så hun ved, hvad der venter forude. Der er rigtig mange om budet, men hun vil ikke på forhånd afskrive de danske damers chance for en medalje, og den må gerne komme i ”kongedisciplinen” 5-mandshold.

- Det vil være stort at få en medalje med hjem, og jeg tror, at vores chancer er gode i holdkonkurrencen, lyder det fra Pia Burkal.

Sacha Wedel er kommet til BK Trekanten-KIF fra Ålborg, og hun skal til sit tredje VM, idet hun tidligere har været i Letland og Hong Kong i henholdsvis 2010 og 2011. Hun ser frem til dette års VM i USA med store forventninger, fordi dansk bowling stiller med et virkelig stærkt damehold.

- Vi er bedre forberedt end nogensinde før, og vi ved alle, hvad det kræves af os for at nå et topresultat, lyder det fra den nye Kolding-spiller.

Dagens Gossip